ERDON Helyi hírek

2010.11.23. 09:44

Erdély Hangja 2010 tehetségkutató

<p>Az Erdély Hangja™ 2010 tehetségkutató verseny első meghallgatása, a casting lezárult. A www.bummtv.com-on közzétették a zsűri által eldöntött továbbjutók névsorát.</p>

Összesen 36 jelentkező vehet részt a következő elődöntőn, amelynek időpontja november 25. és helyszíne ugyancsak a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház.

Köszönjük minden egyes versenyzőnek, hogy jelenlétük  és produkcióik által sikerült bizonyítaniuk ország és világ előtt, azt, hogy Erdélyben léteznek értékes és kibontakozásra váró tehetségek, amelyek ezúttal függetlenül a tehetségkutató versenytől akár, elindulhatnak az előadóművészet  területén  kínálkozó lehetőségek irányába. Köztudott, hogy a tehetség velünkszületett ajándék, amelynek megfelelő művelése és  értékelése garantálja a valódi siker elérését. Az Erdély Hangja™ 2010-tehetségkutató verseny csapata ezennel tejes elismeréssel GRATULÁL minden egyes benevezőnek, aki merészen, önmagát felvállalva a színpadra lépett, hiszen tudjuk, hogy ez nem egy csekély teljesítmény.

A versenyen továbbjutottak adatlapja és fényképei, valamint az előadott produkciók videófelvételei hamarosan megtekinthetőek lesznek honlapunkon, a www.bummtv.com-on.

Felhívjuk a közönség figyelmét, hogy a következőkben majd, ugyancsak honlapunkon a www.bummtv.com-on szavazni lehet a versenyzőkre.  Azon versenyző aki a legtöbb szavazatot éri el, december 23-ig, egy jelentős díjban fog részesülni.

A verseny első elődöntője, amelyre november 25-én kerül sor, a közönség, a médaipartnereink és támogatóink számára nyilvános eseményként követhető. Erre az alkalomra a belépődíj ára 5RON, amely a Vigadó Művelődési Házban vásárolható meg.

Az Erdély Hangja™ 2010-tehetségkutató  verseny csapata nagyon sok sikert kíván minden egyes versenyzőnek!

diapartnereink figyelmébe ajánljuk a november 25-énrn ELŐDÖNT, amelyen szívesen látunk minden médiaképviselőt!

A BummTV.com nézettsége meghaladta a 70,000-es látogatottságot. Eddig 34 országból vannak látogatóink. Köszönjük!(2010. Nov. 18.)

A szervezők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!