Villamospótló autóbuszok

Akt.:
Villamospótló autóbuszok
Nagyvárad- A Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) értesíti az utazóközönségét, hogy június 1-jén és 2-án, szombat-vasárnap vágányjavítási munkálatok miatt nem közlekednek a 2-es, a piros 1-es és piros 3-as jelzésű villamosok.

 

Utóbbi járatok vonalán két busz közlekedik a várad-olaszi park- Decebal piac- Emanuel templom szakaszon oda-vissza úgy, hogy a villamosmegállókban áll meg. A követési intervallum 5.40-6.00, illetve 14.00-22.45 óra között húsz perc, 6-14 óra között pedig tíz perc.

A 2-es villamosnak a Szakszervezetek Művelődési Háza és a Haţegului utca közötti részén szintén két busz jár a Gojdu líceum- Aviatorilor utca- Haţegului utca- Emanuel templom (eltéréssel a Iului Maniu és a Traian Moşoiu utcák felé)- Holdas templom- December 1. tér- Gojdu líceum vonalon, a következő megállóhelyekkel: Gojdu líceum- December 1. park- Szent László tér- Partiumi Keresztény Egyetem- Emanul templom- rendőrség- Aviatorilor utca- Ghioceilor tér- Haţegului utca- Ghioceilor tér- Aviatorilor utca- rendőrség- Emanuel templom- Iuliu Maniu/Beöthy Ödön utca (a Craiovei utcával való kereszteződés)- Holdas templom- December 1. téri toronyépület- Gojdu líceum. A járatok 5.30-22.50 óra között húsz perces időközönként követik egymást.

Címkék: ,