fc barcelona

2020.07.01. 18:40

Setién mellett Griezmann miatt is áll a bál

A gyenge szezonhajrá mellett az Antoine Griezmann személye körüli hercehurca is borzolja a kedélyeket a spanyol bajnoki címvédő Barcelona labdarúgócsapatánál.

Barcelona's French forward Antoine Griezmann (L) and Barcelona's Guinea-Bissau forward Ansu Fati warm up before the Spanish league football match FC Barcelona against CD Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona on June 16, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lluis Gene

A Quique Setién vezetőedzőnél kegyvesztettnek tűnő francia világbajnok kedden az Atlético Madrid elleni 2-2 során ismét a cserepadon kezdett, és ezúttal

csak a 90. percben lépett pályára, ami általános megrökönyödést keltett.

A Mundo Deportivo napilap szerint a csatár „megalázónak” érzi a tréner bánásmódját, aki „teljesen érthetetlen” döntéseket hoz.

Griezmann testvére, Theo közösségi oldalára azt írta: „legszívesebben sírnék”.

Az Atlético mestere, a Griezmannból sztárt faragó Diego Simeone is csak annyit mondott, nem talál szavakat a légiós barcelonai mellőzésére.

Setién elismerte, hogy nem volt túl logikus a meccs végén becserélni a támadót, de közölte, nem játszhat mindenki egyszerre.

A spanyol sajtó ugyanakkor már arról cikkez, hogy a francia ásznak Setién – egyre valószínűbbnek tűnő – távozása esetén is szednie kell a sátorfáját, mivel tavalyi érkezése óta nem nyújtott igazán meggyőző teljesítményt. A Barca ezért átadná őt honfitársaival, Ousmane Dembélével és Samuel Umtitivel együtt a Paris Saint-Germainnek, cserébe a szupersztár Neymarért, aki állítólag okvetlenül és mihamarabb vissza kíván térni a katalán metropoliszba, amelyet 2017-ben hagyott el.

A Barcelona öt meccsel a szezonzárás előtt egy pont hátrányban van az éllovas – és egy találkozóval kevesebbet játszott – Real Madriddal szemben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában