Videó: Összeházasodott egy meggyilkolt kislány anyja és az ügyben nyomozó rendőr – Nem adják fel, hogy megtalálják a gyilkost

Akt.:
Videó: Összeházasodott egy meggyilkolt kislány anyja és az ügyben nyomozó rendőr – Nem adják fel, hogy megtalálják a gyilkost
© Forrás: tenyek.hu
Gyula – Egymásba szeretett és összeházasodott egy meggyilkolt kislány anyja és az ügyben nyomozó rendőr. A nyolc éves Nikoletta 1988 januárjában tűnt el Gyulán. Holttestét évekkel később egy szemetes zacskóban találták meg a patakparton, a gyilkos pedig azóta sincs meg. Az anya és a nyomozó azt mondják, nem adják fel a reményt, hogy 19 év után megtalálják Nikolett gyilkosát – derült ki a tenyek.hu riportjából.

A patakparton márványba vésett kép őrzi a kislány emlékét ott, ahol a nádvágók három évvel az eltűnése után egy szemeteszsákban megtalálták a kislány maradványait.

„Folyamatos keresés volt három évig. Három év múlva találták meg a kis csontjait. Hát, azután már nem őt kerestük, hanem azt, aki őt bántotta.” – nyilatkozta szály-Szilágyi Edit, Nikolett édesanyja.

17 éve minden évben emléksétát tartanak, hogy a környéken élők emlékezzenek a tragikus sorsú kislányra és, hogy megtalálják a gyilkosát.

„Aki őt bántotta ne legyen nyugodt afelől, hogy nem fogjuk megtalálni, mert ezt addig fogjuk csinálni, amíg meg nem találjuk, és amíg meg nem kapja a méltó büntetését.” – jelentette ki a megölt kislány édesanyja.

A nyomozó és Nikoletta édesanyja a rendőrségen találkozott egymással, azóta összeházasodtak, erről a Lokál című lapnak beszéltek. A rendőrség többször újra indította már a nyomozást, de még ma sem lehet tudni, mi történt a kislánnyal azon a végzetes délutánon.

„Nyomozóink a mai napig minden olyan adatot, információt, értesülést megvizsgálnak, ellenőriznek, amely kapcsolatba hozható lehet a kislány eltűnésével illetve a bűncselekménnyel. Tavaly is volt erre példa, azonban a kollégáim munkája sajnos nem hozott eredményt. Így a 3 millió forintos díjkitűzésünk változatlanul érvényben van.” – közölte Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei RFK szóvivője.

Egy kettős gyilkosságért elítélt férfi is a gyanúsítottak között volt, de ő időközben meghalt, így ha ő is Nikolett gyilkosa, az már nem fog kiderülni.

Forrás: tenyek.hu