Videó: Hihetetlen, de csodával határos módon mindenki túlélte ezt a helikopter-balesetet

Akt.:
Csodával határos módon mindenki túlélte ezt a helikopter-balesetet
Csodával határos módon mindenki túlélte ezt a helikopter-balesetet
Látványos helikopter-baleset történt Szalonikinél a múlt héten: gyakorlatozás során egy AH-64 Apache orral a tengerbe bukott, majd átfordult, és fejjel lefelé a vízbe csapódott. A helyi nézelődők döbbenten figyelték az esetet a partról.

A jelentések szerint a baleset, amilyen látványos és riasztó volt, pont annyira volt szerencsés kimenetelű is, mert a helikopterben utazó mindkét pilóta sértetlenül úszta meg a csobbanást.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Hihetetlen lazasággal vette a pilóta, hogy majdnem levitte a fejét a repülő szárnya

Thom Richard a világ leglazább embere, ez halálbiztos. A pilótának ugyanis néhány napja majdnem levitte a fejét egy repülő, de a férfi erre még csak meg sem emelte a hangját.

Videó: Így reagál egy 12 éves srác a 8G gyorsulásra

A vadászpilóták komoly tréningeken esnek át, mielőtt élesben tesztelnék a repülőgépeket; többek között a nehézségi gyorsulás elviselésére készítik fel őket. Ez logikus, elvégre a túl nagy nehézségi gyorsulástól el is ájulhatnak, és még a hadi kiadásokra legtöbbet költő nemzetek sem kockáztatják meg, hogy egy bekómázott pilóta rommá törjön egy több tízmillió dolláros vadászgépet. Meg persze saját magát.