Videó: Felszabadító vagy visszataszító? A blogger lány nemet mondott a szőrtelenítésre, ezrek imádják

Akt.:
Videó: Felszabadító vagy visszataszító? A blogger lány nemet mondott a szőrtelenítésre, ezrek imádják
Morgan Mikenas nagy döntést hozott. Több mint egy éve a fitnesz-rajongó lány letette a borotvát, az epilátort és a gyantacsíkokat, és hagyta megnőni a testszőrét – mindenhol. Az eredményt rendszeresen dokumentálja az interneten.

Nem akarom, hogy innentől senki se szőrtelenítsen. Csak hatni akarok másokra, hogy mindenki úgy éljen, ahogy neki a legkényelmesebb. Mert mi is a szépség? Számomra szépnek lenni annyit tesz, mint szépnek érezni magad, mielőtt más megmondja, milyennek is kellene a szépnek lennie. Különbözni normális. Különbözni jó. Fogadd el, ami különbözővé tesz, és légy boldog!”

A lány mindössze 11-12 éves volt, amikor kinevették osztálytársai, mert meglátták, hogy szőrös a lába. Rögtön hazarohant az édesanyjához, hogy tanítsa meg őt szőrteleníteni. Ám 2016 elején úgy döntött, elege van a dologból. Azóta 16 ezren követik Instagramon, és a szám folyamatosan növekszik.

– Azt hiszem az elsődleges indok az volt, hogy túl sok időt vett el az életemből – magyarázta tettét a lány, akit rendszeresen ér kritika. Nemrégiben az uszodában egy gyerek mondta azt rá: úgy néz ki a lába, mint egy férfié.

Mit mond el mindez, ha már a gyerekeinket is erre tanítjuk? Láttam kislányokat, akik már harmadikos korukban szőrtelenítik a lábukat!”

Forrás: borsonline.hu.


Videó: Ez ám a testfestészet! Kevesen veszik csak észre, hogy az utcán sétáló lányon nincs is nadrág

Te milyen hamar szúrnád ki, ha a veled szemben sétáló lányon nem lenne nadrág? Hamar, persze, no de ha rá lenne festve az a nadrág? Bizony, így már trükkösebb.