Videó: Brüsszeli robbantások – Sokkoló felvétel járja be a sajtót egy vérrel borított kislányról a halott édesanyja mellett – 18+

Akt.:
Videó: Brüsszeli robbantások – Sokkoló felvétel járja be a sajtót egy vérrel borított kislányról a halott édesanyja mellett – 18+
© Forrás: mirror.co.uk
Brüsszel – Francisco Izquierdo, a felvétel készítője azt nyilatkozta a CNN-nek: soha sem fogja tudni kitörölni a kislány képét az emlékezetéből. A videón szereplő borzalomra valóban nincsenek szavak, ezért csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a cikket.

A felvétel készítőjét egyébként a rendőrség kérte meg rá, hogy ne vegye fel a gyermeket, úgy gondolták, akkor tudják majd azonosítani a kislányt, ha az halott édesanyja mellett marad.

Francisco Izquierdo azt mondta: “Ezek a képek örökre belevésődtek az elmémbe, egyfolytában azt a kislányt látom magam előtt sírni és sírni. Ő csak egy kislány.”

Forrás: mirror.co.ukKözvetlenül a robbanások után készült drámai videó Brüsszelből


Robbantás Brüsszelben a Maelbeek metróállomáson


Robbantás Brüsszelben a Zaventem nemzetközi repülőtéren


Brüsszeli robbantások – Tovább nőtt a terrortámadások áldozatainak száma

Brüsszel – Tovább nőtt a kedd reggeli brüsszeli terrortámadások áldozatainak száma: a legfrissebb hírek szerint 34 ember meghalt, több mint kétszázan pedig megsebesültek a belga fővárosban végrehajtott robbantásokban.

Brüsszeli robbantások – Szemtanú: a robbanás leszakította a repülőtér várótermének álmennyezetét

Brüsszel – Nagy erejű robbanás rázta meg brüsszeli repülőteret, amely leszakította a váróterem álmennyezetét és megrongálta a vízvezetékeket. A padlót vízzel keveredett vér borította – mondta egy Genfből érkező utas a Zaventem nemzetközi repülőtéren kedden.

Videó: Brüsszeli robbantások – Terrortámadásokat követtek el Brüsszelben, halálos áldozatok

Brüsszel – A belga államügyészség közlése szerint terrortámadásokat követtek el kedd reggel Brüsszelben, a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a Maelbeek metróállomáson történt robbantásoknak a mentést végző hatóságok szerint legalább 21 halálos áldozatuk és 35 sebesültjük van, két magyar állampolgár is megsebesült. Brüsszel tömegközlekedése teljesen megbénult.