Videó: Amikor azt hiszed, hogy nyugodtan horgászol, aztán már csak másodpercek vannak hátra az életedből…

Akt.:
Amikor azt hiszed, hogy nyugodtan horgászol, aztán már csak másodpercek vannak hátra az életedből...
Amikor azt hiszed, hogy nyugodtan horgászol, aztán már csak másodpercek vannak hátra az életedből...
A hátborzongató eset az Egyesült Államokban, Oregon államban történt. Christopher McMahon, Roni Durham és Bryan Maess úgy gondolták, hogy jó kikapcsolódás lesz elmenni a közeli Columbia folyóhoz horgászni egyet. Azt viszont már egyikük sem gondolta, hogy a délutáni program majdnem az életükbe fog kerülni.

A horgászok csónakját nem vette észre egy motoros hajó, hiába ordítottak és integettek a nagy sebességgel közeledő jármű felé, az ütközés elkerülhetetlen volt, így mindannyian vízbe ugrottak. A nem mindennapi esetről videó is készült, amit még végignézni is kiakasztó.

McMahonék jól tették, hogy inkább ugrottak, mivel a hajó csaknem kettétörte a csónakot. A történethez hozzátartozik, hogy a károsultak 372 500 dollárra perlik a figyelmetlen „kapitányt”, akit minden bizonnyal el is fognak ítélni a felvételek alapján.

Forrás: 24.hu.


Majdnem maga alá szippantotta a jet-skist a teherhajó
Southampton - A lehető legrosszabb ötletek egyike konténerszállító hajó mellett szorosan eljet-skizni, úgyhogy nyilván akadt olyan versenyző, aki úgy döntött: megcsinálja. Southamptonnál veselkedett neki a feladatnak egy férfi, egy ideig még elevickélt valahogy a hatalmas teherhajó mellett, aztán el...

Felboruló asztalok az étteremben és kapaszkodó utasok a fedélzeten: hat perc borzalom arról, mi történik egy hajón, ha feltámad a tenger. (Humans At Sea) Mínusz 15 fokos hidegben "forr" a tenger Extrém időjárási jelenséget figyeltek meg hétfőn a konstancai Kaszinó épülete mellett. A...