Végvári vitézek egri vizeken

Végvári vitézek egri vizeken
Mint közismert, a vízilabda LEN-kupa nyolcaddöndőjébe jutott Nagyváradi Leonardo VSK ellenfele sorsolás útján a magyar Brendon Eger lett. A váradi klub kirándulást szervez az egri mérkőzés megtekintésére.

A két klub vezetői a napokban megegyeztek a két oda-vissza mérkőzés lebonyolításának időpontjairól. Az első találkozó helyszíne a törökverő Dobó István várkapitány vára, Eger városa lesz november 24-én, míg a visszavágó helyszíne december 8-án a váradi Ioan Alexandrescu uszoda.

A Nemzetközi Úszó Liga (LEN) játékvezetői testülete kijelölte a soron következő nyolcaddöntő mérkőzések játékvezetőit és a megfigyelőket egyaránt. A Leonardo VSK–Brendon Eger találkozók két bírója az olasz Fabrizio Rotunno és a horvát Zoran Tomics lesznek.

Hivatalosságok

A LEN hivatalos megfigyelőnek a szerbiai Dragan Perisicset jelölte az egri és a váradi összecsapásra egyaránt. A Román Vízilabda-szövetség titkára, Anatol Grintescu a Dinamo Moszkva–CN Barcelona mérkőzés megfigyelője lesz, míg a játékvezető Mihai Simion a holland Herbert Smitt társaságában a spanyol házicsatában a CN Terrassa–CN Sabadell mérkőzéseken fújja a sípot. Ami pedig a kirándulást illeti, a Városi Sportklub két autóbusszal szervezi meg a váradi szurkolók Egerbe utaztatását. A további részletekre a későbbiek folyamán még visszatérünk!