Programajánló

2020.06.10. 12:57

Újabb szabadtéri koncert

A Nagyváradi Állami Filharmónia június 12-én, pénteken 19 órától szervezi meg második szabadtéri koncertjét a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség kertjében.

Fotó:

Az esemény a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő óvintézkedések szigorú betartása mellett zajlik majd. A pénteki koncerten a filharmónia fúvósait hallgathatja meg a nagyérdemű Lorenzo Moroni karmester vezetésével. A koncert műsorán a következő művek csendülnek fel: G. Donizetti: g-moll szimfónia; Ch. Gounod: Kis szimfónia; G. Holst: II. F-dúr szvitt; E. Elgar: Pomp and Circumstance. Az alkalomra elsősorban a bérleteseknek biztosítanak ülőhelyet, amelyek korlátozott számúak, de minden zenekedvelőt szeretettel várnak a szervezők. A résztvevők a következő előírásokat kell betartsák: a belépésnél megmérik mindenkinek a testhőmérsékletét; mindenki számára kötelező a maszkviselés a koncert teljes időtartama alatt, ez legtöbb egy óra lesz, szünet nélkül; a székeket egymástól két méteres távolságban helyezik el; a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni 18.30-tól kezdődően; a rendezvény helyszíne el lesz kerítve; rossz idő esetén a koncertet június 13-án, szombaton tartják meg 19.30-tól. A részvételi feltételek megszegése esetén a szervezők megtilthatják a belépést az esemény helyszínére.

Borítókép: Alexandru Nițescu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában