Vesztegzár a Grand Hotelben: indul a jegyértékesítés

Vesztegzár a Grand Hotelben: indul a jegyértékesítés
A Szigligeti Színház tájékoztatja közönségét, hogy a december 31-én, Szilveszter estéjén, 19 órától kezdődő Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés előadás bemutatójának jegyértékesítése december 4-én kezdődik.

A szilveszteri díszelőadás jegyárai a következők: zsöllye: 60 lej, páholy első két szék: 70 lej, páholy hátsó székek: 60 lej, erkély: 30 lej.

A többéves hagyománynak megfelelően a Szigligeti Színház, az előadást követően pezsgős koccintásra hív minden jelenlévőt. A szervezők ugyanakkor felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a musical második ünnepi előadására január 2-án, 19 órától kerül sor. Az előadás jegyárai a következők: zsöllye: 30 lej, páholy első két szék: 40 lej, páholy hátsó székek: 35 lej, erkély: 20 lej.

Rejtő Jenő regényparódiáját Hamvai Kornél alkalmazta színpadra, zenéjét Darvas Benedek, a dalszövegeket pedig Varró Dániel jegyzik. Az előadás létrehozásában a Szigligeti Színház tizenhat színművésze tizenegy csoportos szereplővel, illetve egy hétfős kamarazenekarral működik közre. A produkció rendezője Porogi Dorka.