Versenyek az Egészség Napja alkalmából

Versenyek az Egészség Napja alkalmából
Bihar megye – Az Egészség Világnapja alkalmából, igaz, azt pár nappal megelőzve, futó- és bicikliversenyt rendezett az érmihályfalvi Aegis Ephebum Egyesület és a Pro Scholam Alapítvány az elmúlt hét végén.

Összesen mintegy ötvenen álltak rajthoz a városi parkban, a gyerekek mellett néhány felnőtt is. A kerékpárosokat négyes csoportokban engedték a kijelölt pályára a szervezők, a két első továbbjutott, és ebben a formában alakult ki a döntő négyfős mezőnye. A futóknál a lányok és a fiúk külön csoportban húzták fel a nyúlcipőt. Minden résztvevő kapott természetesen egy emléklapot, a győztesek és helyezettek érmekkel és könyvekkel gazdagodtak.

Eredmények

A futásban a lányoknál Sütő Timea, Torda Borbála Margit, Balogh Hajnal Lilla, a fiúknál Nyilas Sándor Zoltán, Gulcsovszki Imre, Gulcsovszki Gábor lett az élen végzettek névsora, legfiatalabb résztvevőként Boka Henriket, míg legtapasztaltabbként id.Kovács Istvánt díjazták. A bicikliseknél Magyar Antal, Kovács Szabolcs, Kovács Csaba lett a sorrend. Különdíjat kapott Balogh Hajnal Lilla, aki nyeregbe pattanva egyedül képviselte a lányokat a bringások között. Legfiatalabbként ifj.Papp István, legtapasztaltabbként Kovács Zoltán polgármester állt(ült) rajthoz.

 

Rencz Csaba