Vereséget szenvedett az FC Vaslui Bakuban

Vereséget szenvedett az FC Vaslui Bakuban
Omladozó félben levő stadionban, de telt ház előtt játszotta első nemzetközi kupa–sorozatbeli mérkőzését az FC Vaslui labdarúgó–csapata: több mint harmincezer azeri szurkoló biztatta az UEFA Intertotot–kupa utolsó fordulójának első mérkőzésén a Neftchi Baku együttest, amely végül 2–1 arányban győzött Viorel Hizo csapata ellen.

A találkozó első fél órája után már 1–1 volt az állás: a hazaiak a 27. percben vezetést szereztek Oleg Gherasimiuk révén, de a 30. percben Gencsev szépségdíjas gólja ismét beállította az egyenlő állást. A második félidőben Ljubinkovic és Burdujan találta el a kapufát és úgy tűnt, érik a moldovai együttes sikere. Azonban a 69. percben Bălacénak a második sárga lapot mutatta fel a játékvezető, emberhátrányban pedig már alig tudták megközelíteni az ellenfél kapuját. A 84. Sadigov szerezte meg az azeriak vezető és győzelemt jelentő találatát, így a Neftchi egy gólos előnnyel várhatja a jövő hétvégi visszavágót.

A Budapest Honvéd gólnélküli döntetlent ért el a Sturm Graz vendégeként. A párharcok továbbjutói az UEFA Kupa második selejtező fordulójában folytatják.