Verekedő rendőr

Szatmár megye – Az aranyosmeggyesi rendőrség egyik munkatársa, L. Victor ellen folytat nyomozást a szatmárnémeti bíróság mellett működő ügyészség, akit két Aranyosmeggyes-hegyi férfi azzal vádol, hogy indokolatlanul behívatta őket a helyi rendőrőrsre, ahol aztán alaposan megverte mindkettejüket.

P. Mihai és I. Valentin azt állítják, hogy a fiatal rendőr kihallgatásra hívta őket az aranyosmeggyesi rendőrőrsre, ahol azzal vádolta őket, hogy betörtek egy lakásba. Mivel nem voltak hajlandóak bevallani tettüket, L. Victor kegyetlenül megverte őket. Mindkét férfi súlyos sérüléseket szenvedett, erről orvosszakértői látleletet is készült. I. Valentin olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházi ápolásra szorul. Tegnap a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség sajtószóvivője, Popan Alin elismerte, hogy az aranyosmeggyesi rendőr ellen bűnvádi eljárást kezdeményeztek, de további részleteket az ügyről nem mondott.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .