Véradási kampány

Véradási kampány
A Nagyváradi Rotary Klub 1113 december 9-24 között szervezi meg Szívből adj ajándékot elnevezésű jótékonysági akcióját, amely során, akik szeretnének vért adhatnak.

Az érdeklődőket az említett időszakban hétfőtől péntekig 8-11 óra között a váradi vérközpontban (Louis Pasteur, 30.). Mivel a kórházak állandó vérhiánnyal küzdenek, szükség van arra, hogy minél többen adjanak vért. Európai szinten Romániában adnak a legkevesebben vért, a lakosság kevesebb mint egy százaléka. Az elmúlt napokban a Nagyváradi Rotary Klub 1113 tagjai már adományoztak vért. A vérközponttól kapott kuponokat a klub arra használja fel, hogy egy meleg étkezést biztosítson váradi rászoruló családoknak. Aki ehhez is szeretne csatlakozni, az a kapott kupont a Fő utcai Rotaract házikónál (Egy bögrényi boldogság) kihelyezett dobozba dobhatja be.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .