Vendéglátóipari egységeket zártak be

Vendéglátóipari egységeket zártak be
A helyi rendőrség az elmúlt időszakban több ellenőrző akciót is szervezett a váradi vendéglátóipari egységekben. Több hely működését felfüggesztették.

Az észlelt szabálytalanságok miatt a következő vendéglátóipari egységek működését függesztették fel meghatározatlan ideig: Club Luna (SC Popasul Valiana SRL, C. Coposu 7.), Old Mill (SC Noescape SRL, Mihail Kogălniceanu 26.), Club Valentines (SC Florblag SRL, Decebal út 86.) és a Transilvanian Music Productions céghez tartozó kávézót és üzletet (Armatei Române 16.)

Az említett cégeket azért büntették meg, mivel nem rendelkeztek a szükséges engedélyekkel, amit a polgármesteri hivatal kell kiadjon.

Az Old Mill és a Valentines klub működését már korábban is felfüggesztette a rendőrség, ezen két hely esetében a tulajdonosok egy másik cég nevére jegyezték be a vendéglátóipari egységeket és tovább folytatták az üzemeltetést. Most újra felfüggesztették ezek működését. Hasonló akciókat a következő időszakban is fognak szervezni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter