Végzősök fotókiállítása

Végzősök fotókiállítása
A nagyváradi Tavirózsa Fotóklub idei utolsó tanfolyamának végzőseinek munkáiból nyílt kiállítás július 25-én a fotóklub Sas Palotabeli székhelyén.

A május 13-án indult digitális fotósképzést, amelyen tizenketten vettek részt Claudiu Szabó E.FIAP vezette. A csütörtöki megnyitó alkalmából a stúdióterem megtelt a végzősökkel, szüleikkel és barátaikkal. A tárlat alkalmával 56 színes és fekete-fehér fotót állítottak ki, amelyek különböző témában és technikával készültek. Tóth István A.FIAP fotóművész, a váradi fotóklub elnöke köszöntötte az érdeklődőket. Elmondta, hogy minden tanfolyam végén öröm nézni azokat a fotókat, amelyek a több héten keresztül tartó munka eredményei. Megköszönte a végzősöknek a kitartó munkát, és felhívta a figyelmüket, ha továbbra is komolyan szeretnének foglalkozni a fotózással, váljanak klubtagokká és fejlesszék tovább tehetségüket.

Oklevél

Claudiu Szabó összegezte a tanfolyamot. Mint elmondta az elkészült fotókkal a résztvevők megmutathatták, hogy fotózni sokféleképpen lehet. Hozzátette idővel mindenki megtalálja a hozzá közel álló fotóműfajt. Ban Alexandra, a tanfolyam egyik végzős tagja is köszöntötte társait és a megjelenteket. A kiállítás megnyitó végén a résztvevők oklevelet kaptak. A digitális fotótanfolyam végzősei: Avram Violeta, Ban Alexandra, Bara Filimon, Dukrét – Seres Nándor, Olaru Cristian, Pischler Raimond , Sella Krisztina, Stegaroiu Sofia Angela, Tirla Florina, Urechiatu Emilia, Varga Iosif és Venczel Tíbor. A megnyitón közreműködött Thurzó Sándor József brácsaművész. A kiállítás szeptember 15-ig látogatható a fotóklub stúdiótermében. A látogatási szándékot a 0741/212.111 vagy a 0770/103.500-as telefonszámon lehet jelezni.

Nagy Noémi