Végzett az első csapat

Bihar megye – Nemrég tudósítottunk róla, hogy a Ruhama Alapítvány pályázati pénzekből és a Megyei Tanács, a Foglalkoztatási Ügynökség valamint a Nagyváradi Egyetem Szociológiai Karának támogatásával Karrierközpontot indított hátrányos helyzetű fiatalok képzése, elhelyezése érdekében a munkaerőpiacon. Tanácsadással is foglalkoznak.

Bár a központ székhelyéül szolgáló Universitatii utca 4 szám alatt lévő hajdani kaszárnyához tartozó istállóépület felújítását, tatarozását pénz hiányában még be sem fejezték egészen, már 24 munkanélküli fiatalnak szerveztek továbbképzést július 8-9 közözött vissza nem térítendő támogatások megszerzéséhez szükséges kérvény és projektírásból.

A 18-24 év közötti fiatalok július 17-én vizsgázak egy hivatalos bizottság előtt. Mindnyájan 8-10 közötti jegyet értek el és a Munakügyi és Tanügyi Minisztérium által elismert bizonyítványt kaptak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .