Végső eredmények

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
További tizenkilenc fiatalnak sikerült az érettségije az óvásokat követően, derül ki a Bihar megyei Tanfelügyelőség közleményében szereplő adatokból.


698-ról 679-re csökkent azoknak a száma, akik nem érték el a hatos átlagot a pótérettségin, közülük 155-en azok, akik 5 és 5,99 közötti átlagot értek el. A végső eredmények szerint Bihar megyéből 267 fiatalnak sikerült a pótérettségije, 233-an 6 és 6,99, harmincan 7 és 7,99, négyen pedig 8 és 8,99 közötti átlaggal mentek át. Az óvások nyomán 26,11-ről 28,11-re nőtt az átmeneteli arány Bihar megyében. Amint a bacalaureat.edu.ro honlapon szerdán közzétett adatokból kitűnik, a magyar tannyelvű nagyváradi iskolák tekintetében kevés változást hozott az óvás – mind az Ady Endre Középiskolában, mind a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumban eggyel-eggyel nőtt a sikeresen érettségizők száma.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .