Végleges a Szatmárnémeti Olimpia „tavaszi” kerete

Végleges a Szatmárnémeti Olimpia „tavaszi” kerete
Huszonhárom plusz egy főre szűkítette a játékoskeretet a Szatmárnémeti Olimpia FC 2010 labdarúgócsapat vezetősége és szakmai stábja. Dan Gavrilescu feltételesen térhet majd vissza a felnőtt csapathoz.

 

A Szatmárnémeti Olimpia FC 2010 vezetősége és a szakmai stábja a hét elején véglegesítette a III. ligás labdarúgócsapat játékoskeretét, így 23+1 játékossal kezdi meg péntektől a bajnokság tavaszi idényét. Négy újonc van a csapatban, de ők is mind szatmáriak: Marius Coman legutóbb a Mikolai Turul kapuját védte, Marian Pop a Galaci Oţelultól érkezett kölcsönben (korábban a Szatmárnémeti Someşult is erősítette), Cristian Molnar a magyarországi Cigánd FC–től tér haza, míg Ionuţ Dănilă a Zilahi FC–t hagyta ott az Olimpiáért. „Pótlistára” került a középpályás Dan Gavrilescu, aki egy verekedés ügybe keveredett. Mint tisztázódik az ügye, és a felkészülést is komolyan folytatja az ificsapattal, akkor visszakerülhet a felnőtt együtteshez, így bővül majd huszonnégy főre a keret. „A téli felkészülés végén 29–30–an voltunk, és úgy gondoltam, hogy jó, ha két csapatra való játékoskeretem van. Viszont úgy gondoltuk, hogy azok a labdarúgók is kapjanak játéklehetőséget, akik nem biztos hogy helyt kaphatnak a csapatba, ezért kölcsön adtuk őket más együtteseknek” – mondta lapunknak Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője, aki a huszonhárom játékossal együtt ma reggel utazik Marosvásárhelyre, ahol pénteken 15 órától a III. Liga 6. csoportjának első tavaszi bajnokiját fogja játszani.

 

Az Olimpia kerete

Kapusok: Marius Şuta (22 éves), Marius Coman (24), Florin Görbe (24).

Hátvédek: Florin Mureşan (22), Flaviu Moş (24), Walter Heil (21), Andrei Glodean (20), Adrian Sabău (19), Lucian Homorozan (27), Jakkel Dániel (21).

Középpályások: Adrian Micaş (23), Marian Pop (21), Villand Róbert (24), Petre Hanus (21), Manuel Mureşan (25), Mihai Pop (22), Botos Sándor (30), Zsiga Ervin (21). Dan Gavrilescu (25) fel van függesztve.

Csatárok: Adrian Marinaş (21), Ciprian Prodan (32), Cristian Molnar (23), Daniel Feier (24), Ionuţ Dănila (27).

Vezetőedző: Csík Tibor. Segédedző: Ioan „Lulu” Dragomir. Pályaedző: Paul Levente. Kapusedző: Daniel Oşan.