Véget értek a csaták

Véget értek a csaták
A hétfő délután rendezett döntő összecsapásokkal véget ért a középiskolák kosár-, kézilabda-, valamint labdarúgó-bajnoksága. Győzteseket is hírdettek.

Bihar megyében a kézi- és kosárlabdázók (fiúk és lányok), a labdarúgók, valamint az asztaliteniszezők és a tájfutók mérték össze tudásukat. A kézi- és kosárlabdázók, illetve a labdarúgók hétfő délután az Antonio Alexe Sportarénában döntötték el a legjobbnak kijáró cím tulajdonosát, majd a csatákat követően kerítettek sort a szervezők a díjkiosztó ünnepségre, amelyen klub- és megyei sportvezetők mellett Nagyvárad hivatalosságai vettek részt. Sorin Buhaş, a Bihar megyei Sporthivatal igazgatója igen jól sikerültnek, a sport ünnepének nevezte az iskolások megmérettetéseit.

Következik a területi bajnokság

A megyei győztes csapatok névsora a következő (ezek indulhatnak a közeljövőben rendezendő területi versengéseken), női kézilabda: Nagyváradi Mihai Viteazul Műszaki Kollégium; férfi kézilabda: Élesdi Alexandru Roman Elméleti Középiskola; női kosárlabda: Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola; férfi kosárlabda: Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola; labdarúgás: Nagyváradi Lucian Blaga Elméleti Középiskola. Minden, dobogós helyezést elért csapatot díjaztak, okleveleket, érmeket, kupákat és különböző sportfelszereléseket kaptak a diákok.