Véget ért a nagyszlatontai tábor

Véget ért a nagyszlatontai tábor
Hét nap alatt a hetedik felkészülési mérkőzését játszotta Nagyszalontán a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata, három meccset megnyertek.

 

Döntetlennel zárta a felkészülési mérkőzések sorát a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata Nagyszalontán. A Csík Tibor, Ioan „Lulu” Dragomir, Paul Levente edzőhármas legénysége 1–1–es döntetlent ért el a III. Liga 5. csoportjában szereplő Arad megyei Borossebesi Naţional együttessel. „Több helyzetünk volt, mint az eddigi hat meccsen összesen. Ezen a ponton még szenvedünk, de remélem, hogy a bajnoki rajtig kijavítjuk ezeket a hibákat is” – értékelt a találkozó után Csík Tibor. A vezetőedző elmondta, a csütörtöki mérkőzésen nagyjából le volt takarítva a műfüves pálya, enyhe hófúvás volt, viszont sokkal kellemesebb volt az időjárás is, mint az előző napon. Így fél órát vállalta a játékot Zsiga Ervin és Heil Valter is, ők a hét elején sérültek meg. „Mondták, hogy már jobban vannak, ezért rövid időre őket is pályára küldtem” – tette hozzá a szakvezető, majd hozzátette, a játékoskeret is körvonalazódik, most a klub vezetősége fog tárgyalni a kiszemelt játékosokkal. „Minden poszton nagy a konkurencia, és ennek nagyon tudok örülni. Mind a 31 játékos odatette magát, mindent beleadott, hogy bizonyítsa, helye van a csapatban. Ez meglátszott a játék minőségén is. Nagyon nehéz választanom, és ha lehetséges, akkor legalább 25 játékost megtartanék a jelenlegi keretből” – folytatta Csík Tibor.

Az Olimpia az elmúlt hét alatt hét mérkőzést játszott a nagyszalontai edzőtáborban: három győzelem és három vereség mellett egy döntetlent jegyzett a csapat. A csütörtöki találkozó hajrájában Câmpan egyenlített. A meccset követően hazautaznak a fiúk, pénteken relaxációs gyakorlatokat végeznek, majd hétfőig pihenhetnek a legények. Jövőhéten hazai környezetben folytatja a felkészülést az csapat.

 

Eredmény

Szatmárnémeti Olimpia – Borossebesi Naţional 1–1 (szatmári gólszerző: Câmpan). Olimpia: Coman – Câmpan, Moş, Mihai Pop, Godean, Tóth, Domuţa, Socaciu, Dănilă, Marinaş, Barbuloviciu. Játszottak még: Görbe – Jakkel, Fl. Mureşan, Micaş, Homorozan, Gavrilescu, Botos, Villand, M. Mureşan, Feier, Prodan, Zsiga, Heil.