Vaskerítést lopott

A vaskerítést értékesíteni szándékozott az igazoltatott
A vaskerítést értékesíteni szándékozott az igazoltatott
Szatmárnémeti — Február 6–án, 7.30 óra körül a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség munkatársai járőrszolgálatuk alkalmával igazoltatták a lázári illetőségű 25 éves Imre B. személyt, akik egy 2 x 2 méter vaskerítést cipelt a hátán. Az igazoltatás után elmondta hogy értékesíteni akarta a vasat.

 

Február 6–án, 7.30 óra körül a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség munkatársai járőrszolgálatuk alkalmával igazoltatták a lázári illetőségű 25 éves Imre B. személyt, aki egy 2 x 2 méter vaskerítést cipelt a hátán. A járőrök kérdéseikre azt a választ kapták, hogy a kerítés a Ioan Slavici Líceum udvaráról származik, és értékesíteni szándékozott az Arenei utcai átvevőtelepen. Az iskola igazgatóját is megkeresték a helyi rendőrség munkatársai, s a kerítés tényleg a tanintézmény tulajdona, de az iskola nem akarta értékesíteni. A helyi rendőrség értesítette a belügyminisztérium kötelékében szolgáló rendőrség munkatársait az esetről, s a vizsgálat folyatódik.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .