Vásárok hétvégéje a Sportcsarnokban

Vásárok hétvégéje a Sportcsarnokban
Nagyvárad – Az elmúlt hétvégén több tematikus vásár helyszíne volt a nagyvárad-őssi Antonio Alexe Sportcsarnok és környéke.

Még csütörtökön nyílt az a könyvvásár, melyet a Honterus Könyvkereskedés szervezett magyarországi és erdélyi könyvkiadók részvételével. Míg a szülők a szebbnél szebb kiadású könyvek közül válogathattak, addig a gyerekek számára kézműves foglalkozásokat szerveztek. Jelen volt a Mikulás is, aki egy-egy versért vagy énekért édességgel jutalmazta meg a gyerekeket. Herman Ferenc főszervezőtől megtudtuk maximálisan elégedettek a vásár sikerével, így szinte már biztos, hogy jövőre sem marad majd el.

A könyvvásárral egyidejűleg, hétvégén a Sportcsarnok előtt kisállat-kiállítás zajlott, mely ezúttal is rengeteg érdeklődőt vonzott. Főleg szárnyas féléket állítottak ki, de nem hiányoztak a nyulak vagy a kiskutyák sem. Szintén nagy érdeklődés övezte Cavi Expo Fashion elnevezésű vásárt, melynek keretében bőr- és textiltermékeket, cipőket, ruhanemüket vásárolhattak az érdeklődők  termelői áron.