Várták már, hogy elkezdődjön

A mostoha időjárás miatt az előző két kör elmaradása után a 18. fordulóval folytatódik az NB II Keleti csoportjának sorozata, melynek keretében mindkét csapatunk idegenben szerepel.  Az NB II Keleti csoportjanak allasa [.pdf – 29KB]

A Kazincbarcikai SC a tabellát magabiztosan vezető Vác vendége lesz.

Ideje már, hogy kezdődjön a bajnokság, hiszen hosszúra nyúlt a bajnoki szünet – mondta Kádár Zsolt, a KBSC edzője. – Nehéz volt tűzben tartani a játékosokat, hiszen a játék sava-borsa, a tétmeccs hiányzott. Nem túl szerencsés, hogy pont a listavezető ellen kezdünk, de idegeskedni valója a házigazdáknak lehet, mi pedig szokás szerint játszani fogunk. Persze ebben a pálya állapota is ellenfelünk lehet, annak lehet esélye a sikerre, aki jobban fog alkalmazkodni hozzá.

Nem lesz könnyű 

A Bőcs KSC a mögötte nyolcadik helyen tanyázó Jászapáti vendége lesz.

Elnökünk, Lippai Lajos elvesztése mély nyomokat hagyott a csapatban – mondta Tóth László, a Bőcs edzője. – Az ő emléke miatt is igyekszünk minél jobban szerepelni a tavasz folyamán. Nem lesz könnyű az előttünk álló félszezon, de bízunk benne, hogy pozitívan fog elsülni. Mostani ellenfelünknél nagy volt a vándorlás a szünetben, azonban mi felkészülési meccsen már találkoztunk velük: jobbak lesznek mint ősszel. A lényeg, hogy ne kapjunk ki, hiszen a jó rajt lökést adhatna a folytatáshoz.

A pályán

Vác – Kazincbarcika (szombat, 15.00)

A KBSC várható kezdőcsapata: Szántai – Hanász, Harnócz, Kovács R. – Engi, Odrobéna, Deák, Kovács P., Simkó – Dávid, Fekete Zs.

Jászapáti – Bőcs (vasárnap, 15.00)

A Bőcs várható kezdőcsapata: Matkó – Fodor, Rubint, Cséke, Molnár Zs. – Szakszon (Turóczi), Irhás, Lipták (Szakszon), Illés – Mogyoródi, Kulcsár.

P.A.