Varró Dani est Nagyváradon. Nyerjen belépőt az Erdonnal!

Varró Dani est Nagyváradon. Nyerjen belépőt az Erdonnal!
Május 16-án Nagyváradra látogat Varró Dániel. A kortárs költészet ismert alakja nem kisebb célt tűzött ki maga elé mint a nyelvi sokszínűség szépségének bemutatása. Nyerjen belépőt az Erdonnal Varró Dániel estjére!


A magyar nyelv játékossága és formálhatóságára hívja fel a figyelmet az előadás, amely a gyerekversektől a komolyabb műveken át vetítéssel is színesíti majd a szombatot a Partiumi Egyetem dísztermében 18 órától. Varró Dániel a fiatal költőgeneráció kiemelkedő alakja, akiért szerteágazó alkotótevékenysége és egyedi humora miatt a kritika és a közönség egyszerre rajong. A nagyváradi előadásra a kis és nagycipőjű közönséget is szívesen látják a szervezők ugyanis családi előadással készül a budapesti költő. Előadás után dedikálás!

Aki az Erdonnal játszik, belépőt nyerhet a Varró Dani estre!

Az Erdon két darab kétszemélyes jegyet sorsol ki olvasói között. A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon@russmedia.ro címre május 14-én, csütörtökön 18 óráig. A sorsolást ekkor tartjuk, a nyertesek nevét közzétesszük oldalunkon, a jegyeket május 15-én, pénteken 12-15 óra között lehet majd átvenni a Bihari Napló szerkesztőségében (Nagyvárad, Dacia sugárút 34.). Az e-mail tárgysorába kérjük írják be: „Varró Dani est-nyereményjáték”, és adják meg nevüket, címüket, illetve telefonos elérhetőségüket is.

A 18 órakor kezdődő előadásra jegyek a Bodega Pubban (Arany János 7 szám) kaphatók elővételben 15 (diák) és 20 (felnőtt) lejes áron. Mivel családi rendezvényről van szó, 45 lejért az egész család (2 felnőtt+1 vagy2 gyermek) élvezheti a műsort.