Várják a véleményeket

A belügyminisztérium felhívásban kéri a lakosokat, hogy augusztus 13-ig, a legislatie@mai.gov.ro honlapon mondják el véleményeiket a gépjárművezetői jogosítvány vizsgarendszerének módosításaival kapcsolatban.

A tervezet szerint a jövőben a gyakorlati vizsga előtt a vizsgázónak minden kategóriában le kell ellenőriznie az általa vezetett jármű műszaki állapotát. Mielőtt a volánhoz ülne, a leendő autóvezetőnek bizonyosságot kell szereznie afelől, hogy a fékrendszer működőképes, az autógumikban megfelelő a nyomás, illetve az olajszintet és a hűtőfolyadék állapotát is ellenőriznie kell. A tájékoztatásban az is szerepel, hogy az elméleti és gyakorlati vizsgát különböző napokon szerveznék meg, a vizsgabelépőre pedig vonalkódot nyomtatnának.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter