Várják a lakosokat

Szatmár megye – Májusban is folytatódnak a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség által szervezett közviták Szatmár megye városaiban, melyek témája ezúttal a hulladékkezelés lesz, de bármilyen környezeti problémával kapcsolatosan elmondhatják észrevételeiket, javaslataikat a lakosok.

Szerda délután 15 órai kezdettel a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban lesz lakossági közvita a környezetvédelmi ügynökség, őrség és az önkormányzat képviselőinek jelenlétében. Itt a lakosoknak alkalmuk lesz bemutatni azokat a környezeti problémákat, amelyekkel a lakóhelyük közelében küzdenek. Emellett azügynökség urnákat helyezett ki az újságok szerkesztőségeibe, az ügynökség, a környezetvédelmi őrség, a vízgazdálkodási hivatal székhelyére, valamint a városok és nagyobb községek polgármesteri hivatalaiba, amelyekbe a lakosok írásban elhelyezhetik környezetvédelemmel kapcsolatos panaszaikat, javaslataikat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .