Váradot népszerűsítik

Váradot népszerűsítik
A legfontosabb turisztikai ügynökségeknek tartottak bemutatót Váradról és a Félixfürdőről a hétfői, bukaresti megbeszélés során a Nagyváradi és Környéki turizmust Népszerűsítő Egyesület (APTOR) képviselői, adják hírül közleményükben.

A bemutatón a Blue Air légitársasággal együtt vettek részt, mellyel áprilistól szeptemberig egy közös projektet dolgoztak ki, melynek célja egyebek mellett Nagyváradnak, mint a légitársaság egyik úti céljának a népszerűsítése. A projekten belül többek között egy úgynevezett blog-trip is zajlott, azaz több ismert turisztikai bloggert hívtak meg Nagyváradra. Ugyancsak a projekten belül több mint tíz turisztikai ügynökség képviselőit hívják majd meg egy váradi tanulmányi útra. Egyúttal a légitársaság hazai és olaszországi folyóiratában is közölnek egy cikket Nagyváradról, illetve minden országon belüli elektronikus jegyen népszerűsíteni fogják.

A hétfői, bukaresti találkozón Nagyváradot és Bihar megyét Mihai Jurca, az APTOR igazgatója mutatta be, majd a légitársaság bemutatója következett, később a blog írók által készített, válogatott váradi fényképeket mutatták be.