Váradon koncertezik David Garfield

Váradon koncertezik David Garfield
Nagyvárad – Április 30-án , szerdán és május 1-én, csütörtökön este 21 órától a világhírű David Garfield and The Cats zenekar (David Garfield- billentyűk, James Harrah- gitár, John Pena- basszusgitár, Forrest Robinson-dob és Alex Ligertwood- vokál, ütőhangszerek) koncertezik a nagyváradi Blue Monday klubban.

A részletekről a szervező Aria Egyesület képviselői, Balogh József és Seidler András számoltak be a sajtónak. Elmondásuk szerint egy belépőjegy 50 lejbe kerül, amiből 10 lej fogyasztásra fordítható. Elővételben  hétfőtől, április 21-től lehet belépőt igényelni a szórakozóhelyen, a 0744/600.993-as és 0744/665.575-ös telefonszámokon vagy az aria.oradea@gmail.com drótposta címen (visszaigényléssel). Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hiszen valószínűleg állóhellyel kell beérniük azoknak, akik nem így tesznek.

Az előzenekar a Jazztoday gitártrió lesz (Balogh Joe, Báder Olivér és Marius Pop), melynek tagjai saját számokkal fognak előrukkolni. A szervezők arról is beszámoltak, hogy körülbelül kéthavi munkát vett igénybe a zenei csemegének számító koncert megszervezése. Szponzorokat nem sikerült találniuk, mert a “kampányidőszakban senki sem vállalkozik arra, hogy olyan kulturális eseményre áldozzon, melynek nincs konkrét, szavazatokban mérhető eredménye”.

Ciucur L. Antonius