Váradon is Era Shopping Park

Váradon is Era Shopping Park
Nagyvárad – Media Galaxy, Carrefour, Bricostore és Cinema City is lesz abban az új bevásárlóközpontban, ami a tervek szerint jövő márciusban nyílik meg. Közben épül a Tiago is.

Újabb bevásárlóközpont készül a bihari megyeszékhelyen. Mint nemrégen beszámoltunk róla, egy angol cég a Tiago Mall elnevezésű központ építésébe kezdett. Ám ezzel párhuzamosan egy másik cégcsoport hasonló projektje is fut már. Ez utóbbi esetben az Era Shopping Park elnevezésű központról van szó, amelyet az Omilos nevű cégcsoport épít. A nyitást 2009 márciusára tervezik, s máris tudni lehet, hogy olyan bérlői lesznek a helyiségeknek, mint a Media Galaxy, a Carrefour, a Bricostore és a Cinema City. Az Era Shopping Park az Aradi út és a körgyűrű kereszteződésében épül, 80 millió eurós befektetéssel.

80 százalékban kiadva

Luana Nicolescu, az Omilos cégcsoport kereskedelmi menedzsere elmondta: “az előrehaladás már 83 százalékos, azaz közel vagyunk a projekt első szakaszának befejezéséhez.” Terveik szerint az említett bérlők által megnyitandó részlegek jövő márciustól üzemelnek majd, 2009 szeptemberétől pedig a butikok, a vendéglátó helyiségek és a szolgáltatói egységek is megnyílnak. A bevásárlóközpont bérelhető felületének 80 százalékára egyébként már találtak jelentkezőket. Az Era Shopping Park egyébként egy hálózat része: hasonló már van Bukarestben, s a váradival egyidőben épül Jászvásáron is.

Szeghalmi Örs