Váradon az Irigy Hónaljmirigy

Váradon az Irigy Hónaljmirigy
Szerda este 19 órától a nagyváradi Sportcsarnokban lép színpadra az Irigy Hónaljmirigy zenekar. A fergeteges koncertre jegyeket nemcsak Nagyváradon, hanem a megye további tíz településén is lehet vásárolni.

 

December 19-én, 19 órától a váradi Sportcsarnokban ad élő koncertet a közismert Irigy Hónaljmirigy zenekar. A nyolc paródiakirály több mint két órás zenekaros nagykoncertjére Nagyváradon hat helyszínen, de a megye több településén is lehet jegyet vásárolni. Ezek a jegyterjesztési pontok a következők: Paptamási – Major Loránt, Biharfélegyháza – Sebestyén Lajos, Bihardiószeg – RMDSZ, Érmihályfalva – RMDSZ székház – Sütő Judit, Székelyhíd – Polgármesteri Hivatal – Fekete Katalin, Margitta – RMDSZ székház, Érszalacs – Horváth Fast-Food Hegyközcsatár – Nagy Sándor, Nagyszalonta – RMDSZ székház, Élesd – Létai Zoltán.

A rendezvényre autóbuszokat indítanak a szervezők az alábbiak szerint: Érmihályfalva – Nagyvárad 16 lej oda-vissza, Székelyhíd – Nagyvárad 13 lej oda-vissza, Margitta – Nagyvárad 16 lej oda-vissza, Nagyszalonta 10 lej oda-vissza. A különjáratokra feliratkozni a jegyterjesztési helyszíneken lehet. A koncertre jegyeket elővételben és a helyszínen egyaránt lehet vásárolni, az aréna jegy 20 lejbe (álló jegy a pályán), az I. szektor ülőhely: 25 lej, a II.szektor ülőhely pedig 23 lejbe kerül.