Váradi diáklány a Csillag születik-ben

Váradi diáklány a Csillag születik-ben
Csillag születik címmel november 3-án indul az RTL Klub kereskedelmi csatorna új tehetségkutató műsora, melynek Balogh Brigitta váradi diák révén erdélyi résztvevője is lesz.

A Mihai Viteazul Líceum könyvelő szakos osztályába járó tizenkettedikes lány a megmérettetés ének kategóriájára jelentkezett, s az előselejtezőkön túljutva már bejutott a legjobb negyvenkét versenyző közé, akik produkcióit már élőben fogja sugározni a tévéadó. Brigitta teljesítménye nem meglepő, hiszen kiskora óta imád táncolni és énekelni, tízéves korától pedig Meda Horjan canto-tanárnő tanítványa. Az elmúlt években számos hazai versenyen ért el szép eredményeket, sőt tavaly a magyarországi Megasztár második selejtezőkörébe is bejutott.

Legközelebb a Csillag születik november 10-én, szombat este 9 órától sugárzott élő műsorában fog a kamerák elé lépni. Hogy melyik számot fogja énekelni, az egyelőre titok, mint ahogyan az is, hogy milyen ruhában fog a mikrofon elé állni. A szülei arról sem tudtak érdemben nyilatkozni, hogy milyen formában lehet majd rá szavazni, de akik figyelemmel követik a műsort, azok számára bizonyára kiderül, s ha úgy gondolják, voksolhatnak Brigittára annak érdekében, hogy minél messzebbre jusson a versenyben az egyetlen erdélyi résztvevő.