Helyi közélet

2020.06.19. 09:41

Gyászhírek, 2020. június 19.

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 5 éve elhunyt szeretett testvérünk, SZŰCS ERZSÉBET (MANYI). Örökre megmaradsz emlékünkben. Húgaid, Kati és Gyöngyi.

*

Fájó szível búcsúzunk egyesületünk volt tagjától, NIKOLITS ÁRPÁDTÓL. A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesülete.

*

Fájó szívvel búcsúzunk egykori osztálytársunktól, NIKOLITS ÁRPÁDTÓL. A Nagyváradi Klasszikus Vegyes Líceum 1954-ben végzett utolsó XI. osztályának tanulói.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, apósra és nagyapára, TULKA ISTVÁNRA (ÖCSI, Margitta), akinek ma 1 éve, hogy jóságos szíve megszűnt dobogni. „Nincsen az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, olyankor mindig könny szökik szemünkbe. Nem feledjük soha két dolgos kezed, nem feledjük soha jóságos, szerető szíved. Egész életeden át dolgozva éltél, ránk bánatot hagyva, csendesen elmentél. Nem tekint már ránk aggódó szemed, mindent köszönünk neked!” Örökké tartó szeretettel emlékeznek rá: felesége, Edit, lányai, Editke és Hajnika, veje, Róbert és drága kis unokái, Anita és Robika.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédapára, testvérre, JENEY SÁNDORRA (Nagyvárad) halálának 4. évfordulóján. Szívünkben örökké élni fogsz, nyugodj békében! Bánatos családod.

*

Isten veled, IRÉNKE! Megkésve, de nagyon szomorúan vettük tudomásul, hogy szeretett szomszédunk (Nagyvárad, Beszterce utca), RÁCZ IRÉNKE (szül. ERDEI, Szalárd) húsvét körül meghalt. Nyugodj békében! Kapalai Ica és családja.

*

TÓTH IRMA (Érsemjén) hat hete itt hagyott minket. Szomorú az út, amely sírodhoz vezet, Hol megpihent a te jóságos szíved. Bennünk örökké élsz, egy életen át. Ha könnycsepp gördül végig arcunkon, Az azért van, mert szerettünk nagyon. Emlékedet örökké őrizzük. Férje, János, fiai, Olivér és Tibor, menyei, Eta és Erika, unokái és dédunokája.

*

Szeretettel emlékezünk drága halottunkra, BALOG JÁNOSRA halálának 11. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk DIÓS ATTILA IMRÉRE (volt joghallgatóra) halálának 19. évfordulóján. Voltak még terveid, nem készültél menni, és elmentél tőlünk, nem tudtál búcsúzni. „Lelked remélem békére talált, S te már a mennyből vigyázol majd ránk, Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, Rád örökkön-örökké emlékezünk.” Szerető családod. Nyugodj békében, Attilám!

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy szeretett fiam, SZLAFKAI LÁSZLÓ LEVENTE életének 49. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése pénteken, június 19-én lesz a bihari katolikus kápolnából, 13 órától. „Midőn a roncsolt anyagon Diadalmas lelked megállt; S megnézve bátran a halált, Hittel, reménnyel gazdagon Indult nem földi útakon, Egy volt közös, szent vigaszunk A LÉLEK ÉL: találkozunk!” (Arany János) Búcsúzik tőle örökké bánatos édesanyja, Melinda és bátyja, Lóránd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában