Vár a Bunyitay könyvtár

2Hozzászólás
Pillanatfelvétel a tavalyi felújítást követő megnyitóról
Pillanatfelvétel a tavalyi felújítást követő megnyitóról
Nagyvárad – Január 3-tól ismét várja az olvasókat a nagyváradi Bunyitai könyvtár, mely a téli ünnepek alatt zárva volt. A könyvtár nagy segítségére lehet a diákoknak, hiszen itt megtalálhatók a háziolvasmánynak előírt irodalmi művek, de mindenki bátran betérhet oda, aki szereti a szépirodalmat, ugyanis a könyvtár a magyar és a világirodalmi művek széles választékával rendelkezik.

Emellett ugyan kisebb, de érdekes a pszihológiai, történelmi, filozófiai művek állománya. Egyszerre négy könyvet lehet kikölcsönözni a könyvtárból egy hónapra, de lehetséges a kölcsönzés időtartamának meghosszabbítása további egy hónapra. A meghosszabbítást személyesen és telefonon is lehet kérni (0259-411869). Aki helyben akar informálódni, kézikönyvek, szótárak, lexikonok közül válogathat. A tagsági díj erre az évre 15 lej. A téka hétköznapokon 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 16 óráig tart nyitva, vasárnap és hétfőn zárva van. Ebben az évben is szerettel várják az olvasókat a Bunyitay könyvtárban Balogh Judit és Schönberg Éva könyvtárosok.2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .