Van ki lopásból, van aki szexből él

Bihar megye – A Bihar megyei és váradi bűnügyi rendőrök több lopási esetben is nyomoznak, s prostituáltakat is lelepleztek a napokban.

Lopások. A hétfőre virradó éjszakán a nagyváradi rendőrjárőrök elfogtak két fiatalembert, egy 16 és egy 19 éveset, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy parkoló autó tartályából benzint loptak. Vizsgálatot indítottak az ügyükben, akárcsak a szalárdi 22 éves M. G. Z. ellen, aki egy múlt csütörtöki lakásbetörés feltételezett tettese. A vizsgálati anyag szerint 180 lejjel távozott egyik földije házából. A 49 éves székelyhídi F. F.-et egy 6310-es Nokia mobiltelefon ellopásával gyanúsítják, ellene is eljárás indult.
Szexeltek. Mégpedig nyilvános helyen, s pénzért azok a lányok, akiket péntekre virradólag értek tetten a rendőrök, egy prostitúcióellenes akciójuk során. Az öt 18–20 éves kishölgy a körgyűrű mentén űzik az ipart, s a Mestesugarilor utcában meg a ±tefan cel Mare sugárúti híd mellett kapták rajta őket. Valamennyien nyilván vannak tartva már korábbról, már megbírságolták őket. Másik három lányt ügyfelek felhajtása közben kapcsoltak le, őket is megbírságolták.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .