Van ki lopásból, van aki szexből él

Bihar megye – A Bihar megyei és váradi bűnügyi rendőrök több lopási esetben is nyomoznak, s prostituáltakat is lelepleztek a napokban.

Lopások. A hétfőre virradó éjszakán a nagyváradi rendőrjárőrök elfogtak két fiatalembert, egy 16 és egy 19 éveset, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy parkoló autó tartályából benzint loptak. Vizsgálatot indítottak az ügyükben, akárcsak a szalárdi 22 éves M. G. Z. ellen, aki egy múlt csütörtöki lakásbetörés feltételezett tettese. A vizsgálati anyag szerint 180 lejjel távozott egyik földije házából. A 49 éves székelyhídi F. F.-et egy 6310-es Nokia mobiltelefon ellopásával gyanúsítják, ellene is eljárás indult.
Szexeltek. Mégpedig nyilvános helyen, s pénzért azok a lányok, akiket péntekre virradólag értek tetten a rendőrök, egy prostitúcióellenes akciójuk során. Az öt 18–20 éves kishölgy a körgyűrű mentén űzik az ipart, s a Mestesugarilor utcában meg a ±tefan cel Mare sugárúti híd mellett kapták rajta őket. Valamennyien nyilván vannak tartva már korábbról, már megbírságolták őket. Másik három lányt ügyfelek felhajtása közben kapcsoltak le, őket is megbírságolták.