Változtak a bérleti díjak

Változtak a bérleti díjak
Nagyvárad – Nagyvárad Helyi Tanácsa az októberi ülésén jóváhagyta az Antonio Alexe sportcsarnok új bérleti díjait: Labdarugás, tenisz, kosárlabda, kézilabda és röplabda céljából hétfőtől péntekig sportoló csoportoknak, egyesületeknek óránként 100 lejért lehet kibérelni.

A lakosság és gazdasági egységek részére az napszaktól függően 20–160 lej között adják ki a termet. Box, vívás, karate esetében egy óra sportegyesületek részére 100 lej, míg a lakosság és gazdasági egységáek részére 200 lej. Egyéb kikapcsolódást szolgáló sporttevékenységek részére egységesen 100 lejért bérelhető egy órára az aréna. Szombaton és vasárnak általában egységesen 100 lej a bérleti díj.

Egyéb célú rendezvényekre négyzetméterenként számítják ki egy napra a bérleti díjat. Szociális és kulturális célból sportoló csoportoknak 2 lej; a lakosságnak és gazdasági egységeknek 4 lej, míg az egyesületeknek, kluboknak 3 lej négyzetméterenként egy napra. Vásárok és kiállítások céljából 3, 5, és 5 lejt számítanak fel négyzetméterenként egy napra a fenti sorrend szerint.