Választás iskolákban

Bihar megye – Mivel a hétvégi voksolás kapcsán a legtöbb szavazókörzetet tanintézményekben szokták berendezni, megkérdeztük Daniel Negreant, a tanfelügyelőség szóvivőjét arról, hogyan befolyásolják a hétvégi események a pénteki tanórákat. Megtudtuk: mindeddig nem érkezett a tanfelügyelőségre arra vonatkozó bejelentés, mely szerint valamely iskolában a választás miatt elmaradnának vagy átszerveződnének a tanórák.

Azonban ezt még a mai nap folyamán jelenthetik az intézmények. A legtöbb helyen elegendő osztályterem van, ahol a szavazókörzetet be lehet rendezni, anélkül hogy az megzavarná az órákat, bár egyes helyeken megtörténhet, hogy az órákat nem a megszokott teremben kell megtartaniuk a tanároknak. A szavazókörzetek már be vannnak rendezve, az iskolák készen állnak a hétvégi programra.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter