V. Dăncilă: Az oktatás alapvető fontossággal bír egy társadalom fejlődése szempontjából

V. Dăncilă: Az oktatás alapvető fontossággal bír egy társadalom fejlődése szempontjából
Az oktatás alapvető fontossággal bír egy társadalom fejlődése szempontjából – nyilatkozta Viorica Dăncilă miniszterelnök a tanévnyitó alkalmából küldött üzenetében.

‘Az oktatás alapvető fontossággal bír egy társadalom fejlődése szempontjából. A tanulóknak az új év új kezdetet, (…) a tanároknak új kihívásokat, (…) a döntéshozóknak a felvállalt intézkedések hatásának kézzel fogható eredményét jelenti’ – hangoztatta a kormányfő.

Kifejtette: a kormány kiemelten támogatja az oktatást, a tanárokat és a diákokat.

‘A pedagógusokra hárul az az óriási megtiszteltetés, de ugyanakkor felelősség is, hogy a jövő nemzedékét formálják (…), ezért az általam vezetett kormány mindenben támogatja a tanárokat és diákokat, biztosítja egy hatékony oktatási rendszer anyagi forrásait és infrastruktúráját’ – tette hozzá a miniszterelnök, aki a tanévnyitó alkalmából jókívánságait fejezte ki a tanulóknak, szülőknek és pedagógusoknak.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .