Útlezárás Nagyváradon

Illusztráció
Illusztráció
A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közúti forgalmi problémákkal foglalkozó műszaki bizottsága január 14-én arról döntött, hogy január 18. és február 29. között lezárják a közúti forgalom előtt a W. Shakespeare utcát, valamint a Shakespeare és a Splaiul Crişanei utcák kereszteződésében levő körforgalmat.

Az útlezárást a Gavella Com Kft. kérvényezte, a cég az említett zónában a vízvezetékek felújítási munkálatait végzi. A kerülőutak a következők: a Decebal hídról lehajtva nem lehet majd jobbra fordulni a Splaiul Crişanei utcára, hanem tovább hajtva a Decebal úton a Constantin Brâncoveanu utcára kell majd lefordulni, majd a Comarnicului és Poieniţei utcákon keresztül lehet eljutni a Splaiul Crişanei utcára. Visszafele a következő útvonalat lehet használni: Splaiul Crişanei – Poieniţei – Comarnicului – C. Brâncoveanu şi W. Shakespeare egészen a T. Vladimirescu utcáig. A munkálatok gyorsaságától, valamint az időjárástól függően a körforgalmat legtöbb két hét múlva megnyitják.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .