ERDON Helyi sport hírek

2007.10.04. 18:10

Bihar megyeiek a III. Ligában

<p>Bihar megye - A harmadik labdarúgóvonal mérkőzései a hagyományokhoz hűen ma délután zajlanak, viszont már 15 órától.</p>

A Belényesi Bihorul CF a majdnem szomszédos Naszódra látogat, ahol a Besztercei Gloria II. vendége lesz. A csata játékvezetője Tudor Marchi§, partjelzők: Glaser János és Florin Dreve (mindhárman Szatmárnémeti). Szövetségi megfigyelő: Szatmári Tibor (Marosvásárhely).

A Nagyváradi Bihar FC csikócsapata Nagybányára, a helyi FC-hez látogat, ahol javítani szeretne a legutóbbi csatákban ugyancsak megtépázott mundér becsületén. A találkozót Kusztos László vezeti, segítői pedig Alin Danciu és Dionisie Matei (mindhárman Marosvásárhely) lesznek. Szövetségi megfigyelő: Vasile Popa (Beszterce).

A Félixfürdői Lotus-Luceaf[rul a nemrégiben labdarúgó Román Kupa-meccsen az első ligás Aradi UTA-t búcsúztató Kolozsvári S[n[tateát fogadja 15 órától a szentjánosi pályán. Játékvezető: Catalin Botas, partjelzők: Florin Pârlea és Ciprian Tranca (mindhárman Temesvár). Szövetségi megfigyelő: Szilágyi István (Szatmárnémeti).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!