Utcafelújítás Nagyváradon

Illusztráció
Illusztráció
A váradi tanács legutóbbi ülésén elfogadta tíz utca felújítási munkálataira vonatkozó műszaki-gazdasági mutatókat. Ez az első lépés ahhoz, hogy az önkormányzat közbeszerzési eljárást indíthasson a munkálatokra.

E szerint a Dél-Őssiben lévő Verii, Măgurii, Ecaterina Varga, Salciei, Sirenei, Olteţului, Govorei, Carașului, Clopoțeilor, Pelinului, és a Szőlős negyedben lévő Salca utcát újítják fel. Az utcákat leaszfaltozzák, vagy új aszfaltréteget kapnak, járdákat, zöldövezeteket, alakítanak ki, az esővíz-elvezető csatornákat is felújítják stb. Minden utca esetében külön licitációt ír majd ki a város, a munkálat kivitelezési határideje a legtöbb utca esetében a kivitelezési szerződés aláírásától számított két hónap, az Ecaterina Varga utca esetében két és fél, a Carasului és az Oltetului utcák esetében három hónap.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .