Programajánló

2021.07.25. 13:43

Érmellék ízei és termékei vásár

Ismét hamisítatlan vásári hangulat részesei lehetnek azok a nagyváradiak, akik július 24–25-én, vagyis szombaton és vasárnap 10–20 óra között kilátogatnak az egykori Nagyvásártérre (ma December 1 park). Az Érmelléki Gazdák Egyesülete és a Hegyközi Gazdák Egyesülete szervezésében megvalósuló Érmellék ízei és termékei vásársorozat újabb állomásán a már megszokott gazdag és minőségi választék várja az érdeklődőket, akik ezúttal is különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendulatermékek, friss zöldségek és gyümölcsök, valamint különböző virághagymák közül válogathatnak.

Az eseményen négy megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Kolozs és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek egyedi termékeit vásárolhatják meg. A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékek népszerűsítését tartották szem előtt, hiszen a kistermelők nem csupán kimagasló minőséget, magas hozzáadott értéket tesznek a fogyasztók asztalára, de számukra valóban létszükséglet, hogy a multikkal való versenyben ők is eljussanak a fogyasztókhoz. A vásár szervezői szeretettel várják a vásári forgatagra a nagyváradiakat. Az esemény támogatója az Erdélyi Magyar Néppárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában