Ünnepi tömegközlekedés

Akt.:
November 30-án és december elsején az alábbiakban ismertetett kivételekkel a megszokott ünnepi, illetve vasárnapi menetrend szerint közlekednek majd a buszok, december másodikán pedig a szombati menetrend szerint, adja hírül közleményben a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL).

November 30-tól december másodikáig nem közlekednek a buszok a 26. vonalon, a 27. vonalon pedig november 30 és december 3 között szombati menetrend szerint cirkulálnak majd.

Nagyvárad és Biharkeresztes között változatlan menetrend szerint járnak majd a buszok november 30-a és december 2 között.

November 30 és december 1 között a jegyárusító pontok a következő időintervallumok között lesznek nyitva: Nufărul végállomás: 6-20; Decebal piac, nagypiac: 8-17; Nagyállomás: 8-17.30; Emanuel: 8-18; Războieni, Ciheiului: 8-18.30; Rogériuszi piac, Szakszervezetek Művelődési Háza: 8-20.

A vasúti híd, a volt olaszi temető, a Cazaban, a Körös nagyáruház, Aviatorilor, Nagyváradi Egyetem melletti kioszkok nem lesznek nyitva, s a gyermekvároson belüli adatátvételi pont is zárva lesz.

December másodikán a megszokott, munkanapokra érvényes program lesznek nyitva a jegyárusítók.

Címkék: ,