Kosarasok

2020.12.16. 09:23

„Szabadnaposak” karácsonykor

A négy fal között ugyan, de nem „munkával” tölthetik a karácsonyi ünnepeket a Nagyváradi VSK U férfi kosárlabdacsapatának tagjai, akik a Nemzeti Liga második tornáján (december 22-23.) nem lépnek pályára.

Mint emlékezetes, a férfi kosárlabda Nemzeti Liga első tornáját múlt hétvégén a nagyváradi Antonio Alexe Sportarénában rendezték meg a vendéglátó VSK U, a Târgu Jiui VSK, a Galaci VSK és a Temesvári SCM részvételével. Ekkor a Craiovai SCM U és a Bukaresti Dinamo volt szabadnapos, a decemberi, Târgu Jiu-ban lebonyolítandó tornán pedig a váradiak mellett a temesváriak nem játszanak. Visszatérve a váradi tornára, az 1B csoportot 100 százalékos teljesítménnyel a hazaiak nyerték meg a Temesvár, a Târgu Jiu és a Galac előtt. A december 23-i tornákat (1A, 1B és 1C) Târgu Jiu-ban, Szebenben és Konstancán bonyolítják le. A harmadik tornán, december 19–30. között már ismét pályára lépnek a váradiak, ellenfelük akkor Szebenben a Piteşti Argeş BC U és a házigazda Szebeni CSU lesz. A további tornák, amelyeken a Nagyváradi VSK U részt vesz, 4. TORNA, 2021. JANUÁR 6–7.: Konstancai Athletic, Nagyváradi VSK U és Voluntari CSO; 5. TORNA, JANUÁR 14–15.: Focşani VSK, Nagyváradi VSK U és Csíkszeredai VSK; 6. TORNA, JANUÁR 21–22.: Bukaresti Dinamo, Nagyváradi VSK és Craiovai SCM U; 7. TORNA, FEBRUÁR 6–7.: Bukaresti Steaua, Nagyváradi VSK U és Kolozsvári U BT. Január 24–30. között a váradiak a FIBA Európa Kupa első fordulójában vetélkednek, ellenfelük lesz a Szebeni CSU, a török Besiktas Isztanbul és a bolgár Balkan Botegrad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában