Újabb állásajánlatok a Nagyvárad JobExpón

A Cerved 11 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad JobExpón
A Cerved 11 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad JobExpón
A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg. Eddig 26 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra.

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 26 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Turism Felix

A Turism Felix, Románia legnagyobb gyógyfürdőkkel foglalkozó turisztikai cége, 80 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Az egyik állás, amihez felsőfokú képzettségre van szükség, a fizioterapeuta. A Turism Felix ezenkívül alkalmaz még tíz pincért, tíz pincérsegédet, nyolc szakácsot, négy szakosodott szakácsot, két csapost, nyolc szobalányt, két balneo-fizioterápia asszisztenst, két masszőrt, két fürdőmestert, egy virágtermesztőt, egy kárpitos szabót és két pénztárost. Ez utóbbi munkahelyek betöltéséhez középfokú iskolai végzettségre van szükség. Általános iskolai tanulmányokkal betölthetők az alábbi állások: szállodai takarító (tíz állás), mosogató (hat állás), úszómester a strandra (két állás). Egyik munkahely esetében sincs szükség tapasztalatra.

Cerved

A Cerved Credit Collection SpA egy új cég az adósságkezelés piacán, ami az ágazat két vezető cége, a Recus SpA és a Finservice SpA egyesüléséből jött létre. Három olaszországi (Treviso, Sassari és Milano) és három romániai (Kolozsvár, Nagyvárad és Craiova) székhelyével, a Cerved Credit Collection Spa folytatja hagyományait, nagy hangsúlyt helyezve ügyfelei számának, teljesítményének és alkalmazottai számának növelésére.

A Cerved tíz telefonos adósságbehajtási tanácsadót alkalmaz közép- vagy felsőfokú végzettséggel, olasz nyelv és számítógép-kezelési ismeretekkel. Egy másik állásra közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező személyt várnak, a műszaki támogatás biztosítására. Ez utóbbi esetben informatikai ismeretekre van szükség. A cég szakképzést és tréninget, részmunkaidős vagy teljes munkaidős munkát, fix fizetést és étkezési utalványokat, ösztönző bónuszokat, a szállítás elszámolását és magán egészségbiztosítást kínál. A bérek nőnek az egységen belül szerzett munkaviszony szerint.

Instal Center

Az Instal Center román törzstőkével működő kereskedelmi társaság, amelynek fő tevékenysége a vízvezeték- és légkondicionáló szerelés. A társaság létrehozásával elegáns és hatékony megoldásokat kínálnak a piacon meglévő szükségletekre, amelyek megoldására ezidáig több vállalat bevonására volt szükség. Ebben az értelemben az Instal Center teljes megoldást kínál a berendezések telepítésére.
Az Instal Center (Moncri System) hat állást kínál a Nagyvárad Job Expón. Műszaki referens közép- vagy felsőfokú végzettséggel, két szerviztechnikus közép- vagy felsőfokú végzettséggel, egy vagyonkezelő és két szerelő, középfokú iskolai végzettséggel és tapasztalattal. A cég vonzó bércsomagot kínál.

PGS Sofa

A PGS Sofa francia törzstőkével működő bútorgyártó, Nagyváradon és Biharon bővíti és fejleszti csapatait, és szakképzetlen munkásoknak, árumozgatóknak, raktárosoknak, varrómunkásoknak, kárpitosoknak, franciául beszélő kereskedelmi szakembernek kínál munkát. A cég kellemes munkakörnyezetet, motiváló fizetést, ingyenes szállítást és étkezési utalványokat kínál.

GMAB Consulting

A GMAB Consulting, mely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az autóipar automatizálási, összeszerelési gyártósorainak tervezése és előállítása terén, 48 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Ezek közül huszonkettőt felsőfokú végzettségűek számára hirdetnek meg: öt gépészmérnököt, három elektronikai mérnököt, három elektorenergetikai mérnököt, három tervező technikust, öt tervező operátort és három automatizálási dolgozót keresnek. További 29 munkahelyet középfokú iskolai végzettségűeknek kínálnak: négy alegység összeszerelő, három CNC operátor, három marós, három lakatos, egy esztergályos, egy rektifikálógép-kezelő, egy hegesztő, öt villanyszerelő, egy csiszoló, két lemezvágó és három segédmunkás. A GMAB vonzó fizetést, karácsonyi bónuszt, teljesítménybónuszt, szállítást, meleg étkezést, szálláslehetőséget, házassági és szülési bónuszt, munkahelyi képzést, továbbképzési tréninget és szakképzést, karrierfejlesztési lehetőségeket kínál. A tapasztalat hiánya nem hátrány, mivel a cég munkahelyi képzést nyújt.

Microdeco Ro

A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező Microdeco Ro egy ipari csoport, amely precíziós esztergáláson alapuló műszaki alkatrészgyártásra összpontosít, és amely az autóipar preferenciális beszállítója. A Microdeco Ro termékeinek minőségét a cég ügyfelei, az autóipar első osztályú beszállítói bizonyítják: Bosch, Pierburg, Delphi, Kendrion, Bitron. A vállalat termelési operátorokat keres, valamint munkást kisegítő tevékenységekhez. Az érdeklődőknek középfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezniük, de tapasztalat nem szükséges. Vonzó bércsomagot, étkezési utalványokat, szállítást, ünnepi ajándékutalványokat kínálnak, ezenkívül különböző munkavállalói bónuszokat, hat hónapos tevékenység után nettó 500 lejt, egy év után pedig további nettó 500 lejt.

Plexus

A Plexus 2009-ben avatta fel nagyváradi üzemét az Euro Business Parkban. A vállalat elektronikus alkatrészeket gyárt kommunikációs, orvosi, ipari, védelmi, biztonsági és légi közlekedési célokra.
A Plexus 84 munkaajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra. Ezek közül hét állásra felsőfokú végzettségű személyeket várnak: tesztmérnök (egy állás), minőségmérnök (három állás), termékmérnök (egy állás), termelési felügyelő (egy állás) és tervező (egy állás). Középfokú végzettségűek számára 17 munkahely áll rendelkezésre: tíz elektronikai szakember, öt minőségellenőr és két folyamattechnikus. További 50 munkahelyet összeszerelő operátoroknak, tízet pedig raktárosoknak ajánlanak. A cégnél a minimális alapfizetés 2280 lej, ezenkívül jár havi termelési bónusz (250 lej), ingyenes meleg étel, napi 15 lejes utalványok, 13. fizetés, vállalati szállítás, határozatlan idejű szerződés, ajándékutalványok karácsonyra, húsvétra és egyéb alkalmakkor, éves szabadság 23 naptól kezdődően, túlórabónusz, új kolléga ajánlási bónusz, nyári, karácsonyi, június 1-jei stb. vállalati mulatságok.