Új városmenedzser

Új városmenedzser
© Dacian Palladi
Miután a pártérdekeknek megfelelően lemondott alpolgármesteri tisztségéről, egy másik vezető beosztást kaphat az önkormányzatban Dacian Palladi: városmenedzser lesz.

Mindössze tizenkét napig volt Nagyvárad alpolgármestere a liberális párti (PNL) Dacian Palladi, mert lemondott tisztségéről, hogy helyet csináljon Mircea Mălan korábbi alpolgármesternek, miután ez utóbbi nem lett a Bihar Megyei Tanács elnöke. Noha hivatalosan még nem érkezett semmilyen hír erről, de sajtóinformációk szerint Dacian Palladit városmenedzserré (city manager) akarja kinevezni az Ilie Bolojan polgármester irányította nagyváradi városvezetés. Eduard Florea jelenlegi városmenedzser visszatér az önkormányzat gazdasági igazgatóságára, melynek vezetője volt azt megelőzően, hogy városmenedzserré kinevezték volna.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter