ERDON Helyi hírek

2008.03.07. 16:47

Nagyszabású ellenőrzés

<p>Bihar megye - A Bihar megyei közlekedésrendészet csütörtökön egyebek mellett 217 gyorshajtót, 4 szabálytalanul előzőt, 59 biztonsági övet nem viselőt és 24 szabálytalanul átkelő gyalogost leplezett le.</p>

A regisztrált szabálytalanságokért 56.800 lej összértékű bírságot róttak ki, és felfüggesztés végett bevontak 23 jogosítványt. Ugyanaznap 35 koccanásos baleset jelentettek az érintettek. A nappali ellenőrző akció a tegnapra virradó éjszakán is folytatódott, 4 radar volt működésben a Nagyváradot átszelő országutak mentén. Külön összesítés készült a délután 6 és éjjel 2 óra között regisztrált adatokkal: 488 szabálysértési jegyzőkönyv készült, ebből 206 gyorshajtásért.

Nagyváradi leosztásban: a 206-ból 176 gyorshajtót a megyeszékhely területén „fékeztek meg”. Ugyanaznap 16 műszakilag nem megfelelő járművet is „kiszúrtak” a rendőrök. Nagyváradon jogosítvány nélkül maradt 4 autós, 3 pedig a forgalmi engedélyét vették el. Ugyancsak a megyeszékhelyen 2 közlekedési törvénysértést is lelepleztek. Kora este, valamivel 8 óra előtt a nagyváradi Dragos Voda utcában állították meg a szalontai 25 éves T. V.-t, aki egy bihari rendszámú személygépkocsit vezetett, és akinek a leheletében 0,62 mg/l-es alkoholszintet mértek. Véralkoholtesztnek is alávetették. Az arad megyei 33 éves M. R. 103 km/órás sebességgel száguldozott az M. Averescu utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!