Új márkák bevezetése: két nagy brand érkezett Nagyváradra

Akt.:
Új márkák bevezetése: két nagy brand érkezett Nagyváradra
Nagyvárad folyamatosan fejlődik, ezért a legújabb bevásárlóközpont, a Lotus Retail Park, bevezeti a váradiak számára a legnépszerűbb márkákat és kollekciókat. Úgyhogy két másik üzlet is megnyitotta kapuit a shopping szerelmeseinek: Jolie és Man’s Style Fashion.

Legyen Jolie a Lotus Retail Parkban

Ama hölgyek örömére, akik értékelik a ruházat minőségét, kényelmét, egyediségét és eleganciáját, új ruházati bolt nyílt a közelmúltban a Lotus Retail Parkban.

A Jolie azokhoz a nőkhöz szól, akik imádnak lépést tartani a legújabb divattal, és viseletük önkifejezés is egyben. A márka ruházati cikkek széles választékát kínálja az elegáns ruháktól az overallokig, a blúzoktól a kiegészítőkig, gondosan kialakítva, hogy modern megjelenést biztosítson viselőjének és kielégítse az ügyfelek ízlését.

„A Jolie ruházati áruház létrejöttét az vezérelte, hogy a hölgyek számára ízléses, kiváló minőségű ruhákat tudjunk nyújtani. Örülünk, amikor látjuk, hogy modelleinket a vásárlók értékelik, sok nőiességgel, eleganciával és bájjal viselik.”- mondják a Jolie képviselői.

Man’s Style Fashion, első ízben Nagyváradon

Egy másik márka, amit felfedezhetnek az új Lotus Retail Parkban, a Man’s Style Fashion – országos márka, amely olyan férfiak számára kínál termékeket, akik vonzó áron szeretnének minőséget és elegáns megoldásokat találni személyiségük kiemelésére.

„A Man’s Style Fashion üzletekben megtalálható ruhák mindig divatosak. Hozzáférést és változatosságot biztosítunk minden ügyfelünk számára. Az áruházainkban kínált termékcsaládok mindig frissülnek, hogy kielégítsék a minőséget és eleganciát kereső férfiak igényeit és vágyait. Termékeinkben megtalálják az eleganciát és a kényelmet a különféle modellekben. Az ingektől a kabátokig, nadrágokig, öltönyökig és kiegészítőkig mindent megtalálnak üzletünkben.” – üzeni Man’s Style Fashion csapata.

A boltban található termékek elegáns, utcai vagy üzleti jellegűek, amelyek pontosan tükrözik a férfiak minőségi ruhatárra irányuló elvárásait.

(Fizetett hirdetés: H158460)