Új infúzió adagolók

Két utolsó generációs infúzió adagoló készüléket és több, kemoterápiánál használatos fogyóeszközt vásárolt az Xterra Sportklub abból a 20 700 lejből, mely a második alkalommal megszervezett, Huszonnégy óra egy mosolyért című akció nyomán gyűlt össze. Ezzel az összeggel meghaladták a tavalyi rendezvény során összegyűlt tizenhat ezer lejt.

Az egynapos akció december 20-án kezdődött, ennek keretében Szokolszky István futópadon szaladt 24 órán keresztül, Bereczki Tibor pedig spinning kerékpáron biciklizett szintén egy napon át. Közben a szponzoroknak is lehetőségük volt csatlakozni, két futópad és spinning kerékpár állt rendelkezésükre. Mindez a nagyváradi Lotus bevásárlóközpont emeletén zajlott.

A rákbeteg gyerekek orvosi ellátását javító eszközöket csütörtökön 14 órától adják át, a Gavril Curteanu városi kórházban szervezett sajtótájékoztató keretében.

Mint közleményükben olvasható, az idei esemény főszponzorai a COMAU ROMANIA és a TRANSOLUT cégek voltak. „A legfőbb támogatóink mellett köszönjük mindazoknak az erkölcsi támogatását és adományait, akik meglátogattak bennünket az esemény alatt és velünk szaladtak vagy pedáloztak” – áll a Szokolszky István által aláírt közleményben.

Címkék: